Côte de boeuf, rillette & cervelle de canut. Det kanske låter krångligt, men det är det inte.

Vi tycker inte att god mat och dryck ska vara några konstigheter. Hos oss låter vi gärna råvarorna och de enkla smakerna ta plats och stå i rampljuset. Som en kryddigare charkbricka med ett glas rött vin, eller några salta ostar med söt marmelad. Ibland behövs inte mycket mer än så.

Vi gillar traditionella svenska smaker, men vi har också låtit oss inspirerats av sydligare breddgrader. Det kanske du inte bara märker i våra franska och spanska godsaker på menyn, utan även i det lite mer kontinentala tänket att ”ju fler vid bordet desto roligare” . Därför är många av våra rätter tänkta att delas på mellan vänner. Är ni hungriga finns våra lite större rätter som är perfekta att dela till middag. Är ni på språng går det att välja mindre rätter, eller så kan ni avnjuta både ost och chark i baren.

Mat och dryck ligger oss varmt om hjärtat, men våra gäster ligger ännu närmare. Så hos oss får det gärna bli lite trångt mellan borden ibland. Det får gärna bli lite högljutt också. Det får helt enkelt vara lite stökigt, precis som det blir i gamla vinkällare ibland.